Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Atatürk Parkı Restorant 1 Nisan’a Kadar Kapalı
Kullanımı hakkı 25 yıllığına Ünye Belediyesine devredilen Ünye Atatürk Parkı Restorant, 1 Nisan’da açılmak üzere hizmete kapatıldı.

Atatürk Parkı Restorant  1 Nisan’a Kadar Kapalı

Ordu’nun Büyükşehir olmasından sonra usulen Ordu büyükşehir belediyesine geçen Atatürk Parkı’nın 25 yıllığına bedelsiz Ünye Belediyesine devredilmesi üzerine bazı eksiklerin giderilmesi için tadilat yapma gereği duyduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, restoran 1 Nisan’da açıldığında  büyükşehirlerin uyguladığı menü programını uygulayacaklarını belirtti.
Daha iyi hizmet etmek için restoran’da değişikliklere gittiklerini söyleyen Başkan Çamyar, konuşmasına şöyle devam etti. 
“Atatürk Parkının işletim hakkı 25 yıllığına bedelsiz olarak Ünye belediyesine devredildi.  Restoranımızda bir takım eksiklikler vardı; Bunları gidermek için tadilat çalışmalarına başladık. Özellikle de restoranın mutfak bölümünün çok yetersiz olması dolayısıyla mutfakta genişletme çalışmalarına başladık. Büyükşehir sosyal tesislerinin uyguladığı menü uygulamasını yapacağız. Karadeniz’e özgü balık ve yemek çeşitlerini de menümüze ekleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Açılışımızı  1 Nisan’da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.
Haber / Meral Korkmaz

 




Bu haber 1292 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI